Taryn-700x700

Mijn naam is Taryn Buis en ik ben werkzaam in een allround praktijk op verschillende locaties in en rondom Rotterdam. Ik ben naast werkzaam in de praktijk op Slinge, ook werkzaam op locatie Rhoon en twee basisscholen ‘’CBS Beatrixschool’’ en ‘’Kindcentrum De Hoeksteen’’ in Rotterdam.
Naast het behandelen houd ik mij bezig met het stukje innovatie binnen de praktijk, het bedenken van nieuwe ideeën houdt niet alleen de praktijk modern, maar verbetert ook de kwaliteit hiervan.

 

Opleiding:
Logopedie – Hogeschool Rotterdam

 

Logopedist sinds:
Juli 2021

 

Aanwezigheid:
Dinsdag t/m vrijdag

 

Specialismes en nascholing:

  • 2021: TOS-Diagnostiek symposium
  • 2021: Kwaliteitstoets
  • 2022: webinar van Leesadvies
  • 2023: Basiscursus OMFT – Logopedie en Tandheelkunde
  • 2023: Floorplay cursus

 

Ik ben werkzaam met kinderen en volwassenen met taal -en spraakproblematiek, afwijkende mondgewoonte en problemen in het begrijpend lezen. Naast de opleiding logopedie heb ik ook de opleiding tandartsassistente gevolgd. Hierdoor heb ik binnen de logopedie affiniteit gekregen met het vak afwijkende mondgewoonten. Hierin zou ik mijzelf graag willen specialiseren.
Vanuit mijn oogpunt gezien is er nog te weinig samenwerking tussen tandartsen, orthodontisten en logopedisten om preventieve maatregelen te nemen tegen relaps. Relaps betekent eigenlijk dat tanden, kiezen, tongspieren en mondspieren weer in de oorspronkelijke staat worden gebracht,
nadat er een orthodontische behandeling plaats heeft gevonden. Dit willen wij voorkomen en hierbij is het dus erg belangrijk dat logopedie tijdig wordt ingezet. Rondom dit vraagstuk zou ik mij graag verder willen verdiepen.

Ik ben lid van de logopedievakvereniging NVLF en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verbeteren van mijn kwaliteit in handelen als logopedist, tijdens kwaliteitskringen. Hier komen verschillende logopedisten samen om casussen te
bespreken met elkaar om zo tot nieuwe inzichten te komen als logopedist.

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 06 44 023 111 of contact opnemen via onderstaand formulier.

Verzenden