Kris-700x700

Mijn naam is Kris en ik werk sinds maart 2023 als allround logopedist voor Logopedie Rijnmond op verschillende locaties.

Tijdens mijn eerdere opleiding tot onderwijsassistente kwam ik erachter hoe leuk ik het werken met kinderen vind. Het liefst wel in kleine groepen of in één op één situaties en vind ik het fijn om de kinderen te helpen in hun communicatie.

Ik vind het leuk om op een spelende manier met kinderen aan de slag te gaan, om zo het oefenen, van wat ze moeilijk vinden, toch wat leuker te maken. Samen met de omgeving van de cliënt hoop ik een mooi resultaat  te bereiken en de moeilijkheden te kunnen verminderen of zelfs op te lossen.

Ik ben lid van de logopedievakvereniging NVLF en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om mij als logopedist te blijven ontwikkelen kijk ik er naar uit om verschillende cursussen te volgen.

Naast mijn werk als logopedist ben ik ook actief binnen de volleybalvereniging waar ik zelf ook wedstrijden speel en daarvoor train. Naast mijn eigen wedstrijden geef ik trainingen aan jeugdteams en coach ik hen bij de wedstrijden.

 

Opleiding

  • Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam (2020)

 

Logopedist sinds:

Juli 2020

 

Wekelijkse aanwezigheid:

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

 

Specialismen/cursussen:

  • Meertaligheid (minor 2019)

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 06 44 023 111 of contact opnemen via onderstaand formulier.

Verzenden